keksz-kerek csoki tekercs fekete-csoki-tekercs
keksz top keksz-kerek csoki tekercs fekete-csoki-tekercs

Nyeremények

elektronika

FŐDÍJ:

1.000.000,- Ft készpénz

Az Andante kódok feltöltésével nyerd meg akár a fődíjat is, vagyis az 1 millió Forint készpénzt, amit kedved szerint szabadon felhasználhatsz! Te mire költenéd? Egy jó kis családi nyaralásra, lakásfelújításra vagy felfrissítenéd a ruhatáradat?

Töltsd fel még egy kódot, hogy ne csak álmodozz, hanem valósítsd meg az álmaidat és legyen tiéd a játék főnyereménye!

wellness

Havi nyeremény:

100.000,- Ft értékű vásárlási utalvány

Légy Te a szerencsés havi nyertesünk egyike, akinek nyereménye egy 100.000,-Ft értékű vásárlási utalvány, amely a nyertes által választott élelmiszer kereskedelmi hálózatban vásárolható le – pl. Spar, Lidl, Aldi, Auchan, Tesco, Metro, CBA (a nyereményjáték során összesen 3db). Intézd most Te a nagy bevásárlást és lepd meg szeretteidet kedvenc finomságaikkal, akár egy újabb Andante ostyával. Tehát nincs más hátra, mint szorgalmasan töltögetni az Andante kódokat és örömtáncot járni, ha te vagy a szerencsés nyertes!

wellness
kavefozo

Napi nyeremény:

„Tiltott sziget” családi társasjáték

A Tiltott Sziget az Ősök rég eltűnt birodalmának félreeső zuga volt. A legenda úgy tartja, itt tartották a négy szent kincset, melynek segítségével irányítani lehetett a négy őselemet. Hogy megvédjék ezeket a felbecsülhetetlen értékű kincseket, a szigetet úgy tervezték, hogy elsüllyed, ha betolakodók lépnek a területére. Vajon a te csapatod lesz az első, aki átlépi a sziget határait, megszerzi a kincseket, és ki is jut élve? A Tiltott Sziget egy többszörösen díjnyertes kooperatív társasjáték, amiben a túlélés csak közös erővel, ügyes és határozott döntésekkel sikerülhet. Versenyezz az idővel és a természet elemeivel, szerezd meg a kincseket, mielőtt a hullámok elnyelik a szigetet! Kalandra fel!

Ajánlott korosztály:10 éves kortól. Játékosok száma: 2-4.

napolyi fekete-csoki-tekercs
napolyi fekete-csoki-tekercs

Tekintsd meg legújabb reklámfilmünket!

Elfogadom és bezárom