keksz top keksz-kerek csoki tekercs fekete-csoki-tekercs
keksz top keksz-kerek csoki tekercs fekete-csoki-tekercs

Nyeremények

robotporszivo

iRobot Roomba 866 porszívó

Szó szerint dagad a megerőltetés nélküli, egyszerű takarítás legmodernebb technológiájától. Minden típusú padlófelület és szőnyeg kitisztításával megbirkózik, könnyen kezelhető és az XLife akkumulátor egy töltéssel akár 3 órán keresztül képes folyamatosan dolgozni.
Állítsa be, mikor takarítsa a Roomba 866 a lakását! Az Ön jelenléte nélkül is felporszívózik, sötétben is dolgozik és az akadályok nem okoznak gondot számára.

wellness

Két személyes WELLNESS hétvége

Hallott már a mesés Avalon Park Resort and Spa hotelről Miskolctapolcán? Akár igen, akár nem, ezt mindenképpen látnia kell! Készüljön fel Meseországra, ahol a teljes körű wellness részlegen és a hét nyelven beszélő kulináris kalandokon át, szabadtéri szórakozásra is lehetősége nyílik. Egy ilyen helyen garantáltan ki tudja pihenni magát, így nincs más hátra, mint szorgalmasan töltögetni az Andante kódokat, hajrá!

wellness
konyha

FŐDÍJ:

1db 2 millió Ft értékű ÁLOMKONYHA

Túl régi? Nem praktikus? Vagy csak egyszerűen unja már? Engedje szabadjára a fantáziáját és most álmodja meg a konyhát, amire mindig is vágyott! Ha a fejében már megszületett a koncepció, akkor már csak arra kell koncentrálnia, hogy Ön legyen az a szerencsés nyertes, aki megnyeri a fődíjat, egy 2 millió Ft értékű álomkonyhát!

napolyi fekete-csoki-tekercs
napolyi fekete-csoki-tekercs

Tekintse meg legújabb reklámfilmünket!

Elfogadom és bezárom